Herr og Fru Putte

Konkurransen Herr og Fru Putte blir arrangert i forbindelse med Klubbmesterskapet hvor vinnerene blir kåret til årets Fru og Herr Putte.

Regler for gjennomføring har variert noe gjennom årene, men i den senere tid har konkurransen utviklet seg i noe mer faste former.

Påmelding

Man må være medlem i klubben og betalt årets kontingent for å kunne delta og konkurrere i Herr og Fru Putte.

Ved overbooking blir rekkefølgen av påmeldinger benyttet.

Spill

Påmeldte deltagere deles inn i grupper hovrav beste score for halvparten av deltakerne er avgjørende for hvem som går videre til neste runde.  Hver deltager har 3 forsøk ved hver post.  Ballen må komme innenfor en fastsatt avstand eller i koppen for å være tellende.  Poengtall registreres på deltager ved hvert forsøk,  Utaksgivende runder foretas inntil det er kåret en vinner som bærer tittelen Fru Putte for damene og Herr Putte for herrene for det gjeldende året.

Premier

Diplom utdeles til vinner av Herr Putte og Fru Putte.

 


 

Herr og Fru Putte -resultater

2016

   
Verdige vinnere av årets Herr og Fru Putte ble henholdsvis Per Hauk og Anne Grethe Lien.
Pokal
Årets pokal til vinnere av Herr og Fru Putte  

 

Per Hauk og Anne Grethe Lien vant årets konkurranse om Herr og Fru Putte tittelen. 

Puttekonkurransen foregikk på Don Cayo golf resort som var et godt egnet sted til gjennomføring av konkurransen. 34 deltagere konkurrerte om tittelen Herr og Fru Putte. I år var det første gang påmeldingen skjedde via Golfbox, noe som fungerte veldig bra.

 

Svein Selvik og Ingri var seremonimestere og arrangementet ble gjennomført med trygg og sikker hånd. Utnevnt konkurransedommer var Kaare Schanke.

Deltagerne ble delt opp i grupper og sirkulerte fra Putting Tee til Putting Tee som var satt opp på forhånd. Alle med ulik vanskelighetsgrad. Scoren ble behørig notert.  I siste runde før finalen måtte det omkamp til blant 2 deltagere med samme score. - Spenningen steg! -

Til slutt kom den endelige avgjørelsen i finalerunden med 2 representanter for herreklassen og 2 representanter for dameklassen. Per Hauk og Anne Grethe Lien gikk av med seieren i årets konkurranse. GRATULERER!!

 

Deretter gikk vi tilbake til klubbhuset hvor det ble servert nydelige tapasretter.

 

Tusen takk til Per & Per for fint gjennomført arrangement!
 
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
 

Herr og Fru Putte -resultater

2015

Ingrid ble verdig vinner av årets Fru Putte.  Svein delte ut premier Årets Hr Putte ble Willy Sørra.  Her mottar han trofe, gavekort mm.
   
   

 

Årets Herr og Fru Putte ble Willy Sørra og Ingrid Selvik.

Svein var igjen i manesjen og hadde et godt grep ved gjennomføringen av konkurransen. Antall deltagere var omtrent som tidligere, men frafallet var noe større da været var ustadig med meget sterk vind. Heldigvis var det litt le på putting-greenen slik at konkurransen ble så rettferdig som mulig.  Etterpå tittet solen frem og det ble servert forfriskninger på terassen.


2014

Ekteparet Kersti og Staffan Rydin gikk denne gangen av med seieren i konkurransen om Herr og Fru Putte. Konkurranseformen var som forrige år og ble avviklet i vante omgivelser på putting-green ved Tee-sted 1. Denne gangen måtte Svein Arne Elissen være stedfortreder da Svein S. av forståelige årsaker ikke kunne være tilstede.

 

2013
Eva Wahl og Lars Carlheim ble kåret til årets ’Fru og Herr Putte’ 23.mars 2013

Tradisjonen tro arrangerte Club de Golf Peer Gynt puttekonkurranse lørdag 23. mars 2013 på vår hjemmebane Villaitana Wellness Golf & Business Resort utenfor Benidorm.

Det var 36 påmeldte deltagere til konkurransen.
Det ble avviklet en innledende runde, hvor 6 lag a 6 spillere deltok. De 18 beste gikk videre til runde nr. 2
Til slutt spilte de 9 beste en finalerunde for å kåre årets Herr og Fru Putte.


Som vanlig hadde Svein Selvik laget en morsom og engasjerende konkurranseform, som ut over i konkurransen naturlig nok fikk flere publikummere enn deltagere. Det manglet ikke på gode råd og morsomme kommentarer.


Hele seansen ble avsluttet på terrassen med premieutdeling og hyggelig samvær og med etterfølgende lunsj i Albir.

 
 
 
 
 

Herr og Fru Putte

 

 
*****************
 
 
2016
 
   
 

Herr Putte: Per Hauk

Fru Putte: Anne Grethe Lien

 
 

 

*****************

 
     
   
 
Årets Puttetrofe til Herr og Fru Putte
 
     
  *****************  
 
2015
 
   
  Årets Herr Putte ble Willy Sørra og Fru Putte: Ingrid Selvik  
     
 
*****************
 
 
2014
 
   
 
Ekteparet Staffan og Kerstin Rydin fikk den ærefulle tittel Herr og Fru Putte dette året!
 
 

******************

2013